Nieuws

Op zondag 30 juli hadden we onze eerste inschrijvingsdag en dat was meteen een succes. Zondag 13 augustus houden we opnieuw een inschrijvingsdag. Je kan je kind komen inschrijven tussen 14u en 17u.

De fiscale attesten voor het jaar 2016 zijn nu te vinden in de map downloads bij attesten!

Op 25 juni vieren we het einde van het scoutsjaar. Alle takken verzamelen om 14u aan de spuikombasis voor een onvergetelijke dag op het water. Vergeet dus zeker je reservekledij niet!

Op zaterdag 6 mei organiseert de leiding een spaghetti-avond voor alle ouders van de Zeehonden en de Welpen.

Naar jaarlijkse traditie, heffen we zondag 22 januari even ons glas en kijken we wat het komende jaar voor ons in petto heeft.

Op zaterdag 19 november vindt ons jaarlijks Herfstfeest plaats.

Nu zondag 9 oktober is er FOSshop! Voor de Welpen en Zeehondjes is dit om 17u aan het Jeugddorp. Voor de Aspiranten, Juniors en Seniors is dit om 18u aan de Spuikombasis.

Beste scoutsvrienden,

We kennen de afgelopen jaren een grote groei in onze ledenaantallen en dat in het bijzonder bij onze twee jongste groepen: de Welpen en Zeehonden.

Hebben jullie het eerste Westhindertje van dit scoutsjaar al gevonden in jullie brievenbus? Je vindt er alvast de nieuwe leidersverdeling in terug, benieuwd? Neem maar snel een kijkje!